30 augusti 2011

Bebisar och hemmafruar.

Ja nu är det väl dags för ett "jag väntar barn-inlägg" igen? Känns som om veckorna bara rullar på och jag kom på idag att jag inte har fotograferat magen sedan vi var i Kroatien och det är ju några veckor sedan.


Så därför tog jag en bild idag. Åttonde månaden, 34:e veckan.

Jodå, stor är den allt. Hoppas bebis inte vill växa allt för mycket till de sista veckorna.

Sedan har det ju blivit lite gjort här hemma också. Man hinner med en hel del då man är ledig, dock inte alls så mycket som jag skulle vilja. Tror jag håller på o hamna i hemmafruträsket. Nej, det ska jag inte. Inte. Inte. Någon som tror jag kommer klara det? Kanske, om jag låter bli att läsa tidningar och se på tv, och surfa runt på diverse "mamma-sidor" det närmaste året. Då kanske jag lyckas att inte hamna i det där träsket. För finns det en enda tidning, en enda sida, ett enda program där man INTE ska pyssla, renovera, piffa, städa, shoppa?

Eftersom jag redan verkar ha hamnat i det där träsket litegrann så kan jag ju lika gärna passa på att visa upp lite bilder!

Sovrummet är äntligen klart. Det som gjorts är, nytt golv, ny tapet på en vägg och nymålade väggar o lister.

Sängen som har piffats till med sängkappa och nytt påslakan från Ikea (som för övrigt inte alls var så mysigt och skönt som jag trodde det skulle vara). Men viktigaste är ju att det är snyggt förstås (och billigt). Lamporna är nya även dom, inhandlade på Gekås i Ullared (alla vi hemmafruars drömaffär).

Den fina spjälsängen vi fick av min bror och hans familj har även skruvats ihop o fått en egen plats (nu kan du komma bebisen).

På den vänstra väggen syns fondtapeten (såå 2000 jag vet, men man kan ju inte alltid vara perfekt liksom). Om ni inte ser färgen så är den lila/grå randig.

Och så har rummet bredvid fått lite piff också. Ny gardin sydd av min snälla mamma, tyg fyndat på Åhléns.

Skötbädden, och sydd av snälla, bästa mamma.
Nu ska jag fortsätta hemmafrua mig i soffan med bästa Iris som gosedjur. Ha det fint! /Emelie

2 kommentarer:

  1. Åh, jag älskar tyget från Åhlens! Vad bra att ha en mamma som kan sy saker, skötbädden va jätte jättefin :)

    SvaraRadera
  2. Tack så mycket! Ja jag är så gla att jag har min snälla mamma, känner att jag kanske borde lära mig sykonsten också så jag kan ta över sedan :)

    SvaraRadera